Elkészítés: A kekszet egy robotgéppel apróra daráljuk (én vegyesen használtam kakaós és sima kekszet), majd összekeverjük a porcukorral és az olvasztott vajjal. Egy tortaformába öntjük, és egy kanállal elegyengetjük, megtömörítjük, majd a hűtőbe tesszük 20 percre.
Közben a tejszínt forrásig hevítjük, majd a tűzről levéve a felkockázott étcsokoládét hozzáadjuk. Addig kevergetjük, amíg a csokoládé teljesen elolvad és teljesen homogén krémet kapunk.
A krémet szobahőmérsékletre hűtjük, majd a tortaformába a tortaalapra öntjük, és visszatesszük a hűtőbe jópár órára (akár egy éjszakára), hogy megdermedjen.
A tetejét szeletelt mandulával meghintjük. Amikor teljesen megdermedt a krém, a torta szépen szeletelhető.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.