Elkészítés: A vajat és a feldarabolt csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. Hagyjuk langyosra hűlni.
Kivajazunk, lisztezünk egy kisebb tepsit. A sütőt 180°C-fokra előmelegítjük.
A tojásokat felverjük. A lisztet a sütőporral, a cukorral, a vaníliás cukorral és csipet sóval elkeverjük. A felvert tojásokhoz adjuk a vajas csokoládét, és habverővel simára kikeverjük. Majd beledolgozzuk a durvára vágott mandulát és pisztáciát,végül a lisztes-cukros keveréket, alaposan elkeverjük. A masszát a tepsibe rakjuk, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
A mázhoz a csokoládét a tejszínnel felolvasztjuk, majd a kisült brownie tetejére öntjük, elsimítjuk. Pisztáciával díszítjük, dermedni hagyjuk, majd felkockázva, esetleg pogácsaformával kiszúrva mini-tortaként tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.