Elkészítés: A vajat és a feldarabolt csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk. Hagyjuk langyosra hűlni.
Kivajazunk, lisztezünk egy kisebb tepsit. A sütőt 180°C-fokra előmelegítjük.
A tojásokat felverjük. A lisztet a sütőporral, a cukorral, a vaníliás cukorral és csipet sóval elkeverjük. A felvert tojásokhoz adjuk a vajas csokoládét, és habverővel simára kikeverjük. Majd beledolgozzuk a durvára vágott mandulát és pisztáciát,végül a lisztes-cukros keveréket, alaposan elkeverjük. A masszát a tepsibe rakjuk, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Kivesszük, hűlni hagyjuk.
A mázhoz a csokoládét a tejszínnel felolvasztjuk, majd a kisült brownie tetejére öntjük, elsimítjuk. Pisztáciával díszítjük, dermedni hagyjuk, majd felkockázva, esetleg pogácsaformával kiszúrva mini-tortaként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.