Elkészítés: A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tésztához a mézet a tejjel és a margarinnal - kevergetve - felmelegítjük, majd hagyjuk kihűlni. A lisztet a sütőporral, a kakaóval, a vaníliás cukorral, a mogyoróval és csipet sóval összekeverjük, a mézes tejbe szórjuk, és alaposan összedolgozzuk. Ha túl lágy, keverjünk hozzá még egy kevés lisztet. A tésztát 3 mm vékony négyzetlappá nyújtjuk, és a tepsibe terítjük. A sütőben 8-10 percig sütjük.
A töltelékhez a munkaasztalt meghintjük porcukorral, és a marcipánt akkorára nyújtjuk rajta, mint a tésztánk fele. A megsült tésztát azonnal kettévágjuk, az alsó lapot megkenjük 1 evőkanál lekvárral, ráterítjük a marcipánt, majd a maradék lekvárt, és ráfektetjük a felső lapot. Kissé összenyomkodjuk, és 3x6 cm nagyságú lapokra vágjuk.
A mázhoz a csokoládét összetörjük, kis edényben vízgőz felett megolvasztjuk, belemártjuk a téglalapokat, hagyjuk megszáradni.
A díszítéshez a tojásfehérjét annyi porcukorral keverjük el, hogy nagyon sűrű cukormázat kapjunk. (Ha túl folyékony, nem tudunk vele szépen díszíteni!) Nejlonzacskóba töltjük, éppen csak lecsippentjük a zacskó egyik sarkát, és a dominó pöttyeit rácseppentjük a süteményekre. Hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.