A tésztát enyhén lisztezett felületen kiterítjük, 2 db kört kivágunk belőle, és az egyiket piteformába simítjuk.
A töltelékhez összeforgatjuk a meghámozott, felkarikázott burgonyát és vöröshagymát. Hozzáadjuk a kakukkfű lecsipkedett leveleit és az átnyomott fokhagymát.
A zöldségkeverék felét a tésztára simítjuk, azután sózzuk és borsozzuk. Ráhalmozzuk a megtisztított, egészen apróra vágott húst, valamint a megmaradt zöldségkeveréket. Rákockázzuk a vajat, meghintjük a liszttel, és a másik tésztalappal befedjük. A széleket kissé összenyomkodjuk, és egy kevés vízzel megkenjük.
A pite tetejét a felvert tojással megkenjük, és villával megszurkáljuk, hogy a gőz távozni tudjon. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30 percre, majd 180 fokon további 50 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.