Elkészítés: Kockázzuk fel a hagymát, a paprikát és a paradicsomot, majd kevés zsíron vagy olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a pirospaprikát és a kockázott húst is. Kevergessük addig kis lángon, amig a hús kérget nem kap. Ekkor töltsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi a húst, fűszerezzük, és kis lángon főzzük kb. 2 órát. A bort az utolsó pár percben tesszük hozzá, a lényeg, hogy kiforrjon az alkohol. Úgy a legjobb, ha sűrű a leve.
A tésztát kifőzzük, és vele tálaljuk, de burgonyával vagy rizzsel kísérve is tökéletes. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.