A tészta hozzávalóit egy nagy tálban összedolgozzuk, egy tálcán egyenletesen eloszlatjuk, és lenyomkodjuk.
A krémhez a túrót egy villával áttörjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a mascarponét és a zselatinfixet. Jól összeforgatjuk, majd a kekszes alapra kenjük, és minimum 30 percre a hűtőbe tesszük.
A csokoládét darabokra törjük, gőz fölött megolvasztjuk, és hozzáadjuk az olajat. Hagyjuk hűlni, majd a túrós rétegre simítjuk.
Dermedésig a hűtőbe tesszük, majd tálaláskor tetszőlegesen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.