A fazékban lévő csülök főzőlevéhez hozzákeverjük a paradicsomsűrítményt, majd hozzáadjuk a darabolt paradicsomot és paprikát, fűszerezzük. Lereszeljük a sajtot.
Amikor felforrt a leves, beletesszük a tésztát és a durván aprított petrezselymet. Időnként megkeverjük, hogy ne ragadjon oda a tészta. 8 perc után elzárjuk a tűzhelyet.Tálaláskor merek a levesből, szórok rá sajtot, díszítem chilivel és petrezselyemmel.
Megjegyzés
A csülök főzőleve várakozott felhasználásra, ez az olasz ízvilágú, kellemesen csípős leves lett belőle. Szerettem volna friss bazsalikomot is tenni bele, de sajnos a gondos locsolás ellenére is lelombozódott, s a nejem kidobta, cseréppel együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.