Elkészítés: 1. A retket megmossuk, félbevágjuk és felkarikázzuk.
2. A medvehagymát felszeleteljük kisebb csíkokra.
3. A sárgarépát megpucoljuk, és zöldséghámozóval szép vékony szeleteket vágunk le belőle.
4. A mézet, a citromlevet, a magos mustárt, a joghurtot és az olívaolajat szép egyenletesre keverjük.
5. Az összedarabolt zöldségeket egy tálba tesszük, és meglocsoljuk a finoman pikáns öntettel. Akár azonnal fogyaszthatjuk, de 30 percre megéri betenni a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.