Elkészítés: 1. A piskótához keverd habosra a tojások sárgáját a cukorral egy tálban. Szitáld a lisztet tálba, és alaposan keverd össze a sütőporral. A tojások fehérjéből készíts kemény habot. A tojássárgájára szórd rá a liszt felét, tedd rá a tojásfehérjét, majd a tetejére hintsd rá a maradék lisztet. Fakanállal óvatosan dolgozd össze úgy, hogy a tojáshab ne törjön össze. Öntsd a masszát sütőpapírral kibélelt sütőformába, és 200 fokra előmelegített sütőben süsd aranysárgára - akkor készült el, ha a teteje kissé elkezd barnulni. A megsült piskótát kis ideig hagyd a sütőben hűlni.
2. Amíg sül a piskóta, készítsd el a pudingot (annyira kell besűríteni, hogy még önthető legyen).
3. Kockázd fel / tépdeld darabokra a piskótát. Egy tálba rakj egy réteg piskótát, majd szórd meg meggyel, és csöpögtess rá ízlés szerint lekvárt, majd rakj rá egy újabb réteg piskótát... és így tovább, az utolsó réteg piskóta legyen.
4. Végül öntsd le a csokipudinggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.