Elkészítés: 1. A puha margarint a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük.
2. A lisztet a sütőporral összekeverjük, és az előzőhöz adjuk. Majd hozzáadjuk a citrom héját és levét. Könnyen kezelhető tésztává gyúrjuk.
3. A tészta 1/4 részét félretesszük. A többit margarinnal kikent tepsibe nyomkodjuk. Megkenjük lekvárral.
4. A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, és elsimítjuk a lekváron.
5. A maradék tésztából rudakat sodrunk, és a tojáshabra fektetjük.
6. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.