Elkészítés: A 6 tojás fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk lassanként a vizet, majd a 6 tojás sárgáját, végül a sütőporos, kakaós lisztet. Kikent, lisztezett tepsiben sütjük.
A krémhez a 4 tojás sárgáját habosra keverjük a kristálycukorral, a 4 kanál liszttel és a forró tejhez öntjük, sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint és jó habosra keverjük, majd a tészta tetejére kenjük, megszórjuk meggyel.
A 4 tojásfehérjét porcukorral gőz fölött kemény habbá verjük, és a meggyre kenjük. Erre vagy csokimázat, vagy csokoládédarát teszünk. Meggyszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.