Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, belemérjük a vizet, összekeverjük, és beleszitáljuk a liszt-sütőpor keveréket, majd beleszórjuk a kakaóport, és alaposan kikeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, beleforgatjuk a tésztába, és vajazott-lisztezett tepsiben közepes hőmérsékleten megsütjük, fogvájóval nézzük, hogy nem ragad-e a tészta. Ha túlságosan sülne, fóliát teszünk rá.
A krémhez a tejjel elkeverjük a pudingport, a vaníliás cukrot, a cukrot, a tojássárgáját, és sűrű krémet főzünk. Kihűtjük.
A tejszínt felverjük a habfixálóval, és beleforgatjuk a krémbe, kivéve 3 evőkanál habot a díszítéshez.
A piskótát kockákra vágjuk, felét egy tálcára tesszük, megkenjük dzsemmel, majd rászórjuk a meggy felét. Megkenjük a krém felével, a kockák közé is csurogjon krém, következik a maradék piskóta a tetejére, majd megint dzsem, rászórjuk a maradék meggyet (kivéve pár szemet díszíteni), és rákenjük a maradék krémet, az oldalára is kenünk.
Az eltett kevés tejszínhabot kis halmokba tesszük a süti tetejére kiskanál segítségével, és mindegyik halomra meggyet teszünk.
Megszórjuk csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.