Elkészítése: A salátát megmossuk, leveleire tépkedjük és metéltre vágjuk. Az újhagymát tisztítás után vékonyan fölszeleteljük, a vajon megfuttatjuk, majd a borsót meg a salátát is hozzáadjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, a menta felét finomra aprítjuk, a zöldséget ezzel fűszerezzük, és 1 deci vizet aláöntve, lefödve puhára pároljuk. Kissé hűlni hagyjuk, majd merülőmixerrel pépesítjük. Utána a tejszínt meg a húslevest beleöntjük. Hidegen, a félretett mentalevelekkel díszítve tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc + hűtés
1 adag: 941 kJ, 225 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.