A menzás tojásleveshez az olajon megpirítjuk a lisztet, rászórjuk a pirospaprikát. Levesszük a tűzről és folyamatos keverés közben felengedjük kb. 1 liter hideg vízzel.
Teatojásba beletesszük a fokhagymát, a szegfűborsot, a feketeborsot és a köménymagot. Beletesszük a pirospaprikás vízbe a vöröshagymával és az ételízesítővel együtt. Kb. 15 percig főzzük, majd belekeverjük a tejfölt.
Amikor ismét felforr, a felvert tojásokat belecsurgatjuk a levesbe. Végül az ecettel ízesítjük.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Kiscsimpi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.