Elkészítés: A rizst felteszem sós vízben főni. A hagymát apróra vágom, olívaolajon megpirítom. Ráteszem a húst, közben fűszerezem sóval, borssal, jó sok kakukkfűvel, zúzott fokhagymával, valamint egy kevés őrölt paprikával. Az egészet fedő alatt párolom, hogy összeérjenek az ízek. A zöldbabot vajjal, ételízesítővel készre párolom. Amikor minden megfőtt, olívaolajjal kikenek egy tűzállő edényt. Alulra rétegzem a rizst, rá a húst, majd ennek tetejére a babot. Az egészet leöntöm a lereszelt sajt, a tejföl és a tojások keverékével. Az egészet 180 fokos, előmelegített sütőbe helyezem, és összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.