Előkészítés: A húst először szeletekre vágjuk, majd vékony csíkokra. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a hagymát felszeleteljük, a fokhagymát áttörjük. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, kimagozzuk, és apróra vágjuk. A chili paprikát hosszában felvágjuk, kimagozzuk, megmossuk, és vékony csíkokra vágjuk. Vigyázzunk, nagyon csípős! A koriandert megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a húst nagy lángon megsütjük, majd kivesszük. A hagymát a megmaradt olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a paradicsomot, a chilit és az áttört fokhagymát. Sóval, frissen őrölt borssal és az ecettel ízesítjük, majd 10 percig, fedő alatt, közepes lángon főzzük. Hozzáadjuk a húst az általa eresztett lével együtt, és kb. 5 percig melegítjük. Végül hozzáadjuk a koriandert és jól összekeverjük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.