Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük, vízzel leöblítjük, jól lerázzuk a víztől és félretesszük. A mexikói zöldségkeveréket enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük.
A vajat felforrósítjuk, rátesszük a lisztet, habzásig hevítjük, és felöntjük a tejjel, abesamelt sűrűre főzzük.
A tojásokat a fűszerekkel elkeverjük, hozzáadjuk a tészta felét és a mexikói zöldségkeveréket, összeforgatjuk.
Egy 24 cm-es hőálló tálat vajjal kikenjük, morzsával megszórjuk. A forma aljára öntjük az üres tésztát, majd erre a zöldséges-tojásos tésztát. Tejföllel lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk.
200 fokra melegített sütőben 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.