A kettévágott csirkét bedörzsöljük sóval, borssal. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a felaprított fokhagymát és a curryt.
Alaposan a csirkébe masszírozzuk a masszát úgy, hogy a bőre alá is teszünk belőle.
Vékonyan kiolajozott tepsibe tesszük a húst. Alá öntjük a bort, befedjük fóliával és puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, a fólia nélkül gyönyörű pirosra sütjük.
A pirításkor ügyelünk arra, hogy a hús ne száradjon ki, ezért a levével gyakran megöntözzük. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.