A csirkemellet egy napra, vagy egy estére beáztatjuk fokhagymás tejbe. Sütés előtt leöntjük a húsokról a tejet. A mézet összekeverjük 2 evőkanál tejjel és egy kevés sóval, majd alaposan bekenjük vele a csirkemellet. 2 órát pihentetjük.
Sütés előtt papírtörlővel felitatjuk a húsról a pácot, majd kevés olajon grill serpenyőben pirosra sütjük a csirkemellek mindkét oldalát , kb. 1-1 perc alatt. Ha elkészült tetszőleges zöldfűszerrel megszórjuk.
Salátával vagy ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.