A cukrot, a sütőport, a sót, a tojást, a vajat kissé megolvasztjuk és hozzáadjuk a liszthez, és összekeverjük. Közepesen kemény tészta lesz belőle, amit egy 20x35 sütőpapírral bélelt (magas falu) tepsibe nyújtás után kell elhelyezni.
A töltelékhez egy kb. 2 literes, vastag aljú edényben, nagyon lassú tűzön melegítjük a napraforgómagot, a cukrot, a mézet és a vajat addig, amíg a cukor el nem olvad. Amikor a cukor elolvadt, a tölteléket elterítjük a tésztán.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percig sütjük, és még melegen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.