A tésztához elmorzsoljuk a lisztet a vajjal, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot. Az egészet rugalmas tésztává dolgozzuk, majd fóliába csomagoljuk, és hűtőbe tesszük 60 percre.
A töltelékhez az összes hozzávalót simára keverjük, majd a krémet a hűtőbe tesszük.
Az omlós linzertésztát 3-4 mm vastagra nyújtjuk. Egy nagyobb átmérőjű linzerkiszúróval 8-9 cm átmérőjű köröket szaggatunk, majd apró tortaformákba nyomkodjuk úgy, hogy peremük is legyen. Mindbe 1-1 db sütőpapírt terítünk, majd megtöltjük a kosárkákat szárazbabbal vagy lencsével. 190 fokon 5-10 percig sütjük, majd eltávolítjuk a babot és a sütőpapírt.
A kosárkákat megtöltjük a behűtött krémmel, majd elrendezzük rajtuk a megtisztított gyümölcsöket. Végül 175 fokon mindet további 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.