Elkészítés:
1. A finomra vágott hagymát pirítsuk meg az extraszűz olívaolajon, majd adjuk hozzá a felaprított kolbászt, és még egy kis ideig pirítsuk.
2. Mossuk meg a paradicsomokat, kb. 1 percre tegyük lobogó vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk kockára a paradicsomokat és magozzuk ki.
3. Főzzük meg a Barilla Mini Fusilli tésztát bő, sós vízben, majd szűrjük le, adjuk hozzá a kolbászt és a felkockázott paradicsomot, sózzuk ízlés szerint, majd keverjük el. Parmezánnal megszórjuk, és azonnal tálaljuk.
A Barilla Chef tippjei:
Aki nem akar a paradicsom hámozásával bajlódni, használhat koktélparadicsomot: annyira puha és édes, hogy elég csak összevágni.
Ehhez a recepthez a gazdag és markáns ízvilág miatt fiatal és pincehőmérsékleten is fogyasztható vörösbort ajánlunk, mint a Lambrusco Reggiano vagy egy Sangiovese di Romagna.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.