Elkészítés: A leveles tésztát kitekerjük, vagy kinyújtjuk 40x25 cm-re, attól függően, milyet vettünk, majd 12,5 cm x 10 cm-es téglalapokra vágjuk.
Mindegyiknek a jobb oldalát 3x bevágjuk, hogy a gőz távozhasson.
A mogyorókrémet habzsákba tesszük, és a széleitől beljebb szépen megkenjük a tésztát. Nagyjából a tészta feléig érjen a krém, mert rá fogjuk hajtani a bevágott felét. Az enyhén felvert tojásfehérjével megkenjük körbe mindegyiket, majd a bevágott felét a téglalapnak ráhajtjuk a csokis felére. Villával összenyomkodjuk a széleket, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük mindegyik párnát.
Tojásfehérjével lekenjük, majd 200 C fokra (légkeverés) - légkeverés hiányában 220 C fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép barnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.