A cukrot és az élesztőt alaposan összekeverjük a vízzel, majd fél óráig állni hagyjuk.
Hozzáadjuk a lisztet, a joghurtot, az olívaolajat és a sót, majd összegyúrjuk. A tésztát egy légmentesen záródó dobozba zárjuk, és két óráig állni hagyjuk.
Ezt követően egy lisztes deszkára helyezzük, majd kisebb darabokat szaggatunk belőle, és sodrófával kinyújtjuk őket. Fontos, hogy a lehető legvékonyabb legyen!
Legvégül az így kapott tésztákat mindkét oldalán jól átsütjük egy tapadásmentes, forró serpenyőben.
A felkockázott lila hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, majd a paradicsomot és az többi hozzávalót. Felforraljuk, majd további egy óráig kis lángon, fedő alatt főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.