Az olívaolajon megdinszteljük az apróra felkockázott lilahagymát (a lilahagyma élénkebb színt ad a chutney-nak).
A rebarbarát meghámozzuk, 1-2 cm-s darabokra szeleteljük, majd a hagymára dobjuk. A megpucolt, lereszelt gyömbért is hozzáadjuk a keverékhez.
A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, hozzáadjuk a hagymás, rebarbarás alaphoz. A sóval, borssal és a mézzel tovább ízesítjük.
Belekeverünk a dzsemfixet. Az egészet addig főzzük, amíg a rebarbara megpuhul (kb. 20-25 perc).
3 db 2,5 dl-es kiforralt üveget megtöltünk az elkészült chutney-val. Rátekerjük a szintén tisztára mosott tetőt, és kb. 5 percre fejjel lefelé fordítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.