Egy fazékban, a zsíron üvegesre pirítjuk a felkockázott hagymát és a zúzott fokhagymát.
Lehúzzuk a tűzhelyről, elkeverjük benne a fűszerpaprikát és az őrölt köményt, majd hozzáadjuk a paradicsomot, és mérsékelt lángon pirítjuk tovább. Hozzáadjuk a kockázott paprikát, majd a felkockázott húst, kb. 15 perc után felöntjük vízzel, és enyhén besózzuk. Lassan főzzük kb. 1 órát, azután belerakjuk a kockázott zellert, a répát és a fehérrépát.
Miután főztük még negyed órát belerakjuk a kockázott burgonyát, és 10 -15 percig, alacsony lángon tovább főzzük. Kifőzött csipetkére tálaljuk.
Megjegyzés
Kovács Zoltán Creative Chef receptje
Kovács Zoltán Budapest legjobb éttermeinek dolgozott közel húsz évig, mint séf és kreatív séf. Szakács mestervizsgája mellé felsőfokú kereskedelmi és reklám diplomával is rendelkezik. Nála tanult többek között Széll Tamás is, aki 2016-ban döntőbe jutott a Bocuse d’Or versenyen és megnyerte a szakácsolimpia európai döntőjét. Az utóbbi időben több nagykövetség vezető séfje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.