Elkészítés: A diót nem túl apróra összevagdaljuk, 3 evőkanálnyit félreteszünk a díszítéshez.
20 dlg étcsokit vízfürdő fölött kevergetve megolvasztunk a vajjal, majd hagyjuk kihűlni.
Kivajazunk egy kb. 30 x 40 cm nagyságú tepsit. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
Simára keverjük a tojásokat a cukorral, 4 evőkanál forró vízzel és egy csipet sóval. A vajas csokit is belekeverjük. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tojásos masszába dolgozzuk. Végül a diót is beleforgatjuk.
A tepsibe simítjuk, és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük.
A krémhez a 10 dkg étcsokit összevagdaljuk. A tejszínt felmelegítjük, felolvasztjuk benne a tortabevonót és a kávéport. Hagyjuk kihűlni, majd a csokis tejszínt jó krémesre felverjük, és kiskanállal a szeletekre halmozzuk. Megszórjuk a félretett dióval.
2025.02.12.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.