Elkészítés: A diót nem túl apróra összevagdaljuk, 3 evőkanálnyit félreteszünk a díszítéshez.
20 dlg étcsokit vízfürdő fölött kevergetve megolvasztunk a vajjal, majd hagyjuk kihűlni.
Kivajazunk egy kb. 30 x 40 cm nagyságú tepsit. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
Simára keverjük a tojásokat a cukorral, 4 evőkanál forró vízzel és egy csipet sóval. A vajas csokit is belekeverjük. A lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tojásos masszába dolgozzuk. Végül a diót is beleforgatjuk.
A tepsibe simítjuk, és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felszeleteljük.
A krémhez a 10 dkg étcsokit összevagdaljuk. A tejszínt felmelegítjük, felolvasztjuk benne a tortabevonót és a kávéport. Hagyjuk kihűlni, majd a csokis tejszínt jó krémesre felverjük, és kiskanállal a szeletekre halmozzuk. Megszórjuk a félretett dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.