Elkészítés: A 3 tojás sárgáját habosra verjük, a fehérjét pedig kemény habbá. A fél bögre lisztet, a fél bögre kristálycukrot, a 2 joghurtot és a sütőport összekeverjük. Ehhez a sütőporos krémhez hozzáadjuk a 3 tojás sárgáját, majd 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál mézet és a felvert tojásfehérjét. A 15 dkg margarint az étcsokival vízgőz felett megolvasztjuk, majd amikor kicsit kihűlt, a krémhez adjuk, jól eldolgozzuk, figyelve arra, hogy a hab ne essen össze!
Tortaformába öntjük, és a piskótához hasonlóan sütjük, de nem kell megvárni, míg a belseje is teljesen átsül, ha a tűpróbánál kicsit még tésztás marad a tű, akkor már jó a torta, hiszen belül attól lesz olyan nagyon krémes.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.