Előkészítés: A húst leöblítjük, konyhai papírtörlővel felitatjuk róla a vizet. A napraforgómagot durvára vágjuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk. Elkészítés: A spenótot összeturmixoljuk vagy apróra vágjuk, a rizzsel együtt fél liter sós vízben, fedő alatt 20 percig főzzük. A felesleges vizet leszűrjük. A húst sózzuk, borsozzuk, a tojást felverjük, és megmártjuk benne a húst. Beleforgatjuk a napraforgómagba. Serpenyőben olajat forrósítunk, és aranybarnára sütjük benne a húst. A tejszínben elkeverjük a curryt, a bort, a zöldséglevest, és felére beforraljuk. A húst a spenótos rizzsel, a curryszósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.