Előkészítés: A húst leöblítjük, konyhai papírtörlővel felitatjuk róla a vizet. A napraforgómagot durvára vágjuk. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk. Elkészítés: A spenótot összeturmixoljuk vagy apróra vágjuk, a rizzsel együtt fél liter sós vízben, fedő alatt 20 percig főzzük. A felesleges vizet leszűrjük. A húst sózzuk, borsozzuk, a tojást felverjük, és megmártjuk benne a húst. Beleforgatjuk a napraforgómagba. Serpenyőben olajat forrósítunk, és aranybarnára sütjük benne a húst. A tejszínben elkeverjük a curryt, a bort, a zöldséglevest, és felére beforraljuk. A húst a spenótos rizzsel, a curryszósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.