Az ananászt meghámozzuj, a húsát levágjuk a torzsáról. Kivágjuk belőle a kemény „szemeket”, majd durvára aprítjuk, és turmixgépbe tesszük. A narancsot meghámozzuk vastagon, éles késsel kivágjuk a filéket a hártyák közül, a levét felfogjuk. A húsát és a levét a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a mézet, majd elkezdjük összeturmixolni. Több adagban hozzáadunk annyi ananászlét, hogy a végeredmény ne egy túl sűrű püré legyen.
A pürét átpasszírozzuk, majd a jégkrémformákba adagoljuk. Ezután 4-5 órára fagyasztóba tesszük, ám de az sem baj, ha egy egész éjszaká otthagyjuk.
Az első óra elteltével, ha már kezd megszilárdulni a jégkrém, nyomjunk a formákba egy-egy fa jégkrémpálcikát, és így fagyasszuk tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.