Előkészítés: A tojások sárgáját fehéredésig keverem a porcukorral, majd hozzáadom a vajat, tovább keverem. Beleszórom a vaníliás cukrot, a sót, a sütőport, a citromhéjat, a diót és a lisztet, majd a citromlevet és a narancsszörpöt is hozzáadom. Egyneműre keverem. A tojásfehérjéket habbá verem. A citromlevet összekeverem a narancsszörppel.
Elkészítés: A masszába beleforgatom a fehérjehabot, sütőpapírral bélelt szögletes formába simítom, és mérsékelt hőfokú sütőben megsütöm. Deszkára kitéve kihűtöm. Ezután alufóliára rakom, megszurkálom villával, majd a lyukakba töltöm a szörpös citromlevet. A narancsokat meghámozom, vékony szeletekre vágom. Tálalás előtt 2 órával elkészítem a narancszselét. A torta tetejére kirakom a narancskarikákat, és óvatosan ráöntjük a már kihűlt zselét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.