Előkészítés: A tojások sárgáját fehéredésig keverem a porcukorral, majd hozzáadom a vajat, tovább keverem. Beleszórom a vaníliás cukrot, a sót, a sütőport, a citromhéjat, a diót és a lisztet, majd a citromlevet és a narancsszörpöt is hozzáadom. Egyneműre keverem. A tojásfehérjéket habbá verem. A citromlevet összekeverem a narancsszörppel.
Elkészítés: A masszába beleforgatom a fehérjehabot, sütőpapírral bélelt szögletes formába simítom, és mérsékelt hőfokú sütőben megsütöm. Deszkára kitéve kihűtöm. Ezután alufóliára rakom, megszurkálom villával, majd a lyukakba töltöm a szörpös citromlevet. A narancsokat meghámozom, vékony szeletekre vágom. Tálalás előtt 2 órával elkészítem a narancszselét. A torta tetejére kirakom a narancskarikákat, és óvatosan ráöntjük a már kihűlt zselét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.