Elkészítés: A tepsit kikenjük margarinnal, megszórjuk morzsával. 2 narancsot meghámozunk, karikákra vágjuk. A kikent morzsázott tepsibe sorba rakjuk a narancskarikákat.
Az összetevőkből a kakaó nélkül piskótatésztát keverünk. A felét a narancsokra öntjük. A másik felébe belekeverjük a kakaóport, és a sárga tésztára öntjük. Előmelegített sütőben közepes lángon kb. 20-25 percig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A cukor felével habosra keverjük a margarint. A pudingot megfőzzük a maradék cukorból, tejből és pudingporból. Langyosra hűtjük. Kanalanként belekeverjük a margarinba. A kihűlt piskótát kiborítjuk, hogy a narancsos rész felülre kerüljön. Megkenjük a krémmel, megszórjuk a reszelt csokival vagy tortadarával. Hűtőbe tesszük 1 órára.
Narancsszeletekkel díszíthetjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.