Előkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral. Kivajazunk egy sütőtepsit. A narancsokat alaposan megmossuk, levét kinyomjuk, az egyik héját lereszeljük.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, és a lisztet gyors mozdulatokkal alaposan összedolgozzuk. Lisztezett deszkán kb. fél cm vastagra kinyújtjuk, és két egyforma, sütőtepsi nagyságú lapra vágjuk. Az egyik lapot a tepsibe fektetjük. A töltelékhez a mandulát, a cukrot, a narancs levét és héját kenhető masszává dolgozzuk. Megkenjük vele a tepsiben levő tésztalapot. Ráterítjük a másik tésztalapot, és széleit összenyomkodjuk. A sütőben kb. 20-25 percig sütjük. A mázhoz a porcukrot elkeverjük annyi narancslével, hogy sűrű masszát kapjunk. Közvetlenül a sütés után bevonjuk vele a süteményt, megszórjuk pisztáciával, kisebb darabokra vágjuk, és hagyjuk megszáradni a cukormázt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.