Elkészítés: A fűszereket összekeverjük a liszttel. A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott hagymával összekeverjük. A csirkedarabokat jól meghempergetjük a fűszeres lisztben.
Kivajazott / olajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé a húsokat. Hagymakarikákat helyezünk rájuk, megrakjuk a tetejüket reszelt sajttal, meglocsoljuk olajjal elkevert tejföllel, majd a maradék fűszeres lisztet is rászórjuk.
Előmelegített sütőben fólia alatt 50 percig sütjük, majd fólia nélkül 10 percig pirítjuk a húsok tetejét.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.