Elkészítés: A fűszereket összekeverjük a liszttel. A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott hagymával összekeverjük. A csirkedarabokat jól meghempergetjük a fűszeres lisztben.
Kivajazott / olajozott tepsibe vagy jénaiba tesszük egymás mellé a húsokat. Hagymakarikákat helyezünk rájuk, megrakjuk a tetejüket reszelt sajttal, meglocsoljuk olajjal elkevert tejföllel, majd a maradék fűszeres lisztet is rászórjuk.
Előmelegített sütőben fólia alatt 50 percig sütjük, majd fólia nélkül 10 percig pirítjuk a húsok tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.