A hozzávalókat (a szezámmag kivételével) összekeverjük, majd a tésztát meleg helyen kb. a duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát átgyúrjuk, majd 6-8 részre osztjuk. A kisebb tésztadarabokat (1,5-2 cm átmérőjű) hurkává sorodjuk, majd a hurkák végét összeillesztjük, így 6-8 tésztakarikát kapunk.
A karikákat tepsibe fektetjük, műanyag fóliával lefedjük, és 1 éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
Másnap a tésztákat lobogó forró vízben 1 percig főzzük, majd visszatesszük a tepsibe, megszórjuk a szezámmaggal.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt szép pirosra, ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.