Elkészítés: 40 dkg lisztet elegyítünk 1 csomag sütőporral, majd deszkán összegyúrjuk 1 egész tojással, 15 dkg zsírral, kávéskanálnyi sóval és annyi tejfellel, hogy közepes lágy tésztát nyerjünk. A tésztát félujjnyi vastagra nyújtjuk, négyzetes darabokra vágjuk, és 20 dkg keskeny, vékony szeletekre vágott füstölt szalonna és 15 dkg vagdalt sonka vagy füstölt hús keverékével töltve összesodorjuk. A tekercsek végeit ujjunkkal lenyomkodjuk, és tojással bőven kenve, forró sütőben jól átsütjük. Hidegen szolgáljuk fel vadászebéden, kiránduláson vagy bor mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.