A zöldbabot megtisztítjuk, 2,5 centis darabokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire halmozzuk, megsózzuk, összekeverjük egy kevés fokhagymás olívaolajjal és 230 fokos sütőben kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük. A tojást keményre főzzük. Közben a salátát megmossuk, eltépkedjük, megpucoljuk a többi zöldségfélét is, és alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a zöldbabchipset is, a tetejére halmozzuk a halat és a tojásszeletet. Jól behűtve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.