Elkészítés: A lilahagymát megpucoljuk, karikára vágjuk, egy salátástálba tesszük. sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és vörösborecettel, állni hagyjuk, amíg a többi alapanyagot előkészítjük.
A burgonyát héjában megfőzzük. Közben a tojásokat és a megtisztított zöldbabot is 6-8 perc alatt megfőzzük. Mindet leszűrjük, a krumplit és a tojást meghámozzuk, a zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, a krumplit felkarikázzuk, a tojásokat cikkekre vágjuk.
A szardellafiléket apróra vágjuk, a hagymához adjuk a krumplikarikákkal, a zöldbabbal, a felkockázott paradicsommal és paprikával, valamint a leszűrt tonhallal együtt, hozzáadjuk az olajbogyót és az összetépkedett bazsalikomot. A tál tartalmát összeforgatjuk, majd a cikkekre vágott főtt tojással díszítjük.
Azonnal tálalhatjuk, de 15-20 perc pihentetés jót tesz ennek a salátának.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.