Elkészítés: A tojásokat dolgozd össze a liszttel, sóval, és annyi vízzel, hogy közepes sűrűségű, sima galuskatésztát kapj. Majd keverd bele a reszelt sajtot, és oszd három részre a tésztát. Egyikbe keverd bele a paradicsompürét, másikba a spenótot (ha szükséges, adj hozzá még lisztet), a harmadik maradjon natúr. A tésztát nokedli-szaggatóval szaggasd lobogó sós vízbe. Ha a tészta megfőtt, feljön a víz tetejére. Ekkor a nokedlit szűrd le, öblítsd és csurgasd le, és egy tágas edényben forgasd a felforrósított vajba. Sajtmártással, tejföllel tálalható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.