A grillkolbászokat faszénen megsütjük, majd hűlni hagyjuk.
Közben a salottahagymát nagyon apróra kockázzuk. A megmosott snidlinget felkarikázzuk, a retket csíkokra metéljük. A kihűlt kolbászt felkarikázzuk.
A vinaigrette öntethez egy kevés mustárt kikeverünk némi mézzel, balzsamecettel és Worcester-szósszal, valamint a hagymakockával. Vékony sugárban csorgatva olajat dolgozunk bele, fehér borssal, tengeri sóval fűszerezzük, és beleforgatjuk a snidlinget a retekkel együtt. Szükség esetén vízzel hígítjuk.
A kolbászkarikákat megöntözzük a vinaigrette-tel, majd letakarva pihentetjük legalább 2 óra hosszat. Sörperec illik hozzá.
Megjegyzés
Forrás és fotó: http://www.nuernberger-bratwuerste.de/erleben-geniessen/rezepte/nuernberger-bratwurstsalat
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.