Elkészítés: Az élesztőt oldjuk fel a meleg tejben. A cukrot, a sót és a lisztet finoman hozzáadva összekeverjük, míg lágy tésztát kapunk. Takarjuk le, és hagyjuk langyos helyen egy fél órát kelni. Vágjuk apróra a rétestésztát, és adjuk hozzá a már megkelt tésztához, sokáig gyúrva, míg a tészta újra sima és egységes lesz. Gyúrjuk labdává, takarjuk le, és hagyjuk még egy órát kelni. Keverjük össze a mascarponét, a Nutellát és a narancshéjat.
A sütőt kapcsoljuk be 220 fokra. Nyújtsuk a tésztát meglehetősen vékonyra, és vágjuk kb. 10 centiméteres oldalú négyzetekre. Töltsük meg a közepét a krémmel, és hajtsuk rá a négyzetek sarkait. A maradék tésztából vágjunk kis formákat, amiket tegyünk a táskácskák tetejének közepére. Süssük az előmelegített sütőben 20 percig. Langyosan vagy hidegen tálaljuk, a tetejét porcukorral megszórva.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.