Elkészítés: A gombát megtisztítom, nagyobb szeletekre vágom, az újburgonyát tisztítás után kockákra vágom. Nagyobb lábasba teszem az olajat, a vékonyra szeletelt vöröshagymát, a nem túl vékony karikára szeletelt kolbászt, valamint a gombát, és takaréklángon kissé átsütöm. Amikor a kolbász zsírja már kisült, a lábasból kiszedek mindent, tányérra rakom és félreteszem.
A lábasban lévő forró zsiradékba teszem a kockázott burgonyát, állandóan keverve pírítom, majd kb. 1-1,5 dl vizet öntök alá, és hozzáadom a félretett gomba-kolbász-hagyma keveréket, és ha szükséges, még felöntöm annyi vízzel, hogy gyengén lepje el a krumplit. Felforralom, majd takaréklángon hagyom főni, többször kevergetve, közben hozzáadom az ízesítőket, ha szükséges, még sózom. Levének sűrűnek kell lenni.
Tálaláskor megszórom friss kakukkfűvel és aprított petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.