Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágom, kevés olajon megdinsztelem. Hozzádarabolom a kicsumázott, karikára vágott paprikákat, és megkapatom az olajon, kevés vizet öntök alá, félig puhára főzöm. A paradicsomokat forró vízbe teszem, bevágott héjukat utána könnyen lehúzom, és negyedelve a paprikára dobom, a megtisztított, feldarabolt cukkinivel együtt. Kevergetve együtt párolom.
Közben fűszerezem: só, bors, pici pirospaprika, oregánó és kevés provanszi fűszerkeverék kerül bele, valamint egy kis cukor, hogy a paradicsom savanykás ízét elvegye.
Amikor már majdnem kész, beleteszem a megtisztított és feldarabolt májat, és 2-3 percig kis lángon puhára főzöm. Akkor van, kész, amikor a máj középen már éppenhogy elvesztette rózsaszínes jellegét, de még puha maradt. Ekkor elzárom a gázt, a máj még egy keveset így is fő a lábasban.
Frissen kifőzött metélt tésztával tálalom, és egy jó kanál kikevert tejföl teszek a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.