A tojást a cukorral és a megmosott és szárazra törölt narancs lereszelt héjával habosra keverjük. Hozzáadjuk a narancs kifacsart levét, majd a sütőporral átszitált lisztet, és egy spatula segítségével óvatosan összeforgatjuk.
A masszát egy 20 cm átmérőjű, kivajazott, kerek tortaformába simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, ha szükséges, további 5 percig sütjük.
Hagyjuk kihűlni, majd kivesszük a formából, és megszórjuk porcukor és vaníliás cukor keverékével.
Megjegyzés
Tálalásnál adhatunk mellé gyümölcsszószt, de önmagában is kitűnő édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.