Elkészítés: Megfőzöm a tésztát. Felaprítom a pulykahúst kisebb kockákra. Dinsztelek egy kis vöröshagymát olívaolajon, hozzáadom a pulykahúst. Majd ha a pulykahús már levet ereszt, hozzáadom a felaprított kelkáposztát, a fűszereket, egy picit átforgatom a fűszeres lében a pulykahússal együtt. Majd a kivajazott tepsibe kiszedem a tészta egy részét, ráteszek egy réteget a megdinsztelt pulykából, belenyomkodok egy pár szem mozarellát, és újból jöhet a következő réteg tészta. És ez így megy, amíg el nem fogy a hozzávaló. A végén leöntöm a tojás, tejföl, majonéz keverékkel, melyhez hozzáadok egy-két kanál levet a tészta főzőlevéből. Aztán a tetejére reszelem a füstöltsajtot és be a sütőbe 35 percre, amíg a sajt meg nem pirul a tetején. Nagyon finom és kiadós! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.