A tésztához a tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. Zsírozott, lisztezett tortaformába öntjük és előmelegített sütőben, 150 fokon tűpróbáig sütjük.
A krémhez a tejet felfőzzük a cukorral, a pudingporral és a tojások sárgájával és kihűtjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a zselatin fixet, majd a felvert habtejszínt és beleforgatjuk a kandírozott gyümölcsöt és a mazsolát.
A tésztát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel. A tortát bevonjuk tejszínhabbal és tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.