A tojássárgájákat, a mustárt és a citromlét magas falú keverőpohárba tesszük, majd hozzáöntünk egy kevés kókuszolajat. A botmixert a pohár aljára merítjük, és a hozzávalókat a legmagasabb fokozaton egyneművé keverjük. Ezután apránként beledolgozzuk a maradék kókuszolajat és az olívaolajat, miközben a botmixert fokozatosan egyre feljebb emeljük.
Végül az így kapott krémes állagú, sűrűn folyós majonézt sóval, borssal ízesítjük, és egy 2,5 dl-es, légmentesen zárható csavaros üvegbe töltjük. Kb. 2 hétig tartható el a hűtőben.
Megjegyzés
Nincs botmixered? Alaposan rázd össze a hozzávalókat a kétféle olaj kivételével egy csavaros befőttesüvegben, majd önts át egy tálba, és verd tovább habverővel. Közben apránként öntsd hozzá az olajokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.