Elkészítés: A margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztbe csipet sót és 1 kávéskanál szódabikarbónát keverünk. Ezután a tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a habosra kevert tojássárgás masszához adagoljuk a liszttel és a tejföllel felváltva.
Az így kapott tésztát 3 részre osztjuk. Az egyikbe csokoládés, a másikba vaníliás, a harmadikba a puncsos pudingport keverjük.
Kikent, lisztezett 2 őzgerincformába kanalanként felváltva adagoljuk a 3 féle tésztát, a végén egy kicsit összerázzuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A mázhoz a csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, és a kihűlt süteményt bevonjuk. Színes cukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.