Előkészítés: A cikóriát megtisztítjuk, megmossuk, hosszában vékony csíkokra vágjuk. A papaját kettévágjuk, magjait kikaparjuk, húsából kis golyókat vájunk ki. A maradék húst kikaparjuk, villával összetörjük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A sajtot először szeletekre, majd rombuszokra vágjuk. A diót összevagdaljuk.
Elkészítés: A cikóriát, a papajagolyókat, a hagymát, a sajtot összekeverjük, és négy tányérra szétosztjuk. A papajapépet a narancs- és citromlével ízesítjük, elkeverjük a gyömbérrel, a dióval, az aszúval, az olajjal. Sózzuk, borsozzuk, esetleg kevés cukrot is adhatunk hozzá. Az öntetet a zöldségekre öntjük, és kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.