A megmosott és szárazra törölt csirkét kis kockákra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk és egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk, majd félretesszük hűlni.
A megmosott paprikákat és a vöröshagymát felaprítjuk, és egy másik serpenyőben, egy kis vizet hozzáadva addig pároljuk, amíg puha nem lesz és a víz el nem párolog, majd hozzáadjuk a sót és borsot.
A csirkét még kisebbre aprózzuk, majd hozzáadjuk a zöldségekhez, majd - hogy az ízek összeérjenek - körülbelül még 5 percig sütjük folyamatos kevergetés mellett.
A rizst közben enyhén sós vízben felrakjuk főni, és amikor kész, beleforgatjuk a kukoricát.
A csirkét a rizsen elosztva tálaljuk.
Megjegyzés
Ha valaki nem szereti annyira csípősen, akkor kihagyhatja belőle a kaliforniai paprikát, bár az édes kukoricával nagyon jól passzol.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.